Кари Брадшоу се завръща във втория сезон на "И просто ей така...", съобщи Ройтерс. Продължението на сериала "Сексът и градът" отново ще бъде на екран тази седмица.

Героинята Кари Брадшоу, с подкрепа от приятели - стари и нови - продължава живота на независима жена, след като загуби съпруга си в първи сезон.

"Чувствам се развълнувана от този сезон", споделя актрисата Сара Джесика Паркър, която е в ролята на Кари. "Първият сезон беше тъжен, което е нормално след загуба. Със сигурност ще бъде интересно да се изиграе повторната поява на Кари като необвързана жена в Ню Йорк. Градът вече не е същият, героинята - също".

Сериалът "Сексът и градът" се излъчва от 1998 до 2004 г. , посветен е на приятелството и любовните връзки на Кари и нейните приближени Миранда, Шарлот и Саманта, припомня БТА.

"И просто ей така..." разказва историите на Кари, Шарлот и Миранда - всички вече на 50 години. Има и три нови героини - Че, Сийма и Ная. "Бях много развълнувана от този сезон", каза Паркър.

Режисьорът, сценарист и продуцент Майкъл Патрик Кинг казва, че целта на втория сезон на сериала е била новите герои да изглеждат добре познати на публиката.

През новия сезон Кари ще срещне бившия си годеник Ейдън. Ще има и изненадваща поява на Ким Катрал в ролята на Саманта. Катрал е част от оригиналния актьорски състав на "Сексът и градът". В първия сезон зрителите видяха Кари да си пише съобщения със Саманта, която е в Лондон. "Добавянето на лицето към текстовите съобщения ми се видя добра идея", споделя Сара Джесика Паркър. "Съвсем за малко, но е много мило."