Певицата Лизо е била отстранена като евентуален гост-изпълнител на предстоящия футболен финал „Супербоул“. Причината са множеството заведени срещу нея дела за тормоз от нейни бивши танцьорки. Въпреки че певицата опита да се защити, отхвърляйки всички обвинения, нови и нови жалби валят срещу нея.

Кризата, в която Лизо и екипът й са изпаднали, едва ли скоро ще премине. 35-годишната певица, която е т.нар. боди активист и подкрепя хората с по-закръглени форми, беше обвинена, че се подиграва и притиска дамите в екипа си, именно по отношение на визията им.

Скандалът около Лизо провокирал и продуцентите на музикалното шоу в паузата между двете полувремена на "Супербоул" да я премахнат от списъка с евентуални изпълнители, въпреки че нейното име беше едно от най-спряганите.

"За екипа на Лизо е все по-трудно да спасят потъващия й кораб, още повече, че нови и нови хора потвърждават, че тя се е държала по неподходящ начин с тях. Ако тя говори открито, хората я нападат. Ако пък мълчи, я наричат страхливка. Така или иначе в този момент не изглежда, че тя може да се възстанови от това", споделя запознат.