Първите гости в новия сезон на женското предаване "На кафе" бяха Димитър Рачков и Мария Игнатова. Двамата отново ще водят заедно "Господари на ефира" по "Нова" след 7-годишно отсъствие.

Вижте снимки на двойката >>

Гала не зададе никакви въпроси относно възобновената им връзка. Припомняме, че миналия август Рачков официално обяви края на любовните си отношения с Игнатова. Това лято започнаха да излизат общи снимки на двамата, от които се подразбира, че отново са заедно. Те бяха заедно в Тоскана с Гала и Стефан, и семейство Халваджиян. Оттам тръгнаха и слухове за тайна сватба в Италия.

"Няколко сватби имаше, не беше една", коментира Мария Игнатова с усмивка. Рачков също нееднократно се пошегува с темата.

"Решили сме сватби да се правят през една седмица", каза той, а по-късно се обърна към Гала с думите: "Никога не съм те виждал да танцуваш толкова, колкото на сватбата в Тоскана."

Водещата бе подготвила за двойката игра, в която трябваше да отговарят на въпроси, свързани с партньора. Така отново бе загатнато, че популярните лица на "Господари на ефира" пак живеят заедно.

На въпроса какво най-много ви харесва в Мария, Димитър отговори:

"Хубава, интелигентен човек. Мария е човек, с когото мога да водя диалог, с Мария мога да общувам, Мария има височина, талия, ханш", обясни той и допълни - "Обичам да общувам и да споделям с Мария."

"В него най-много ми харесва прасецът", коментира лаконично Игнатова.

"Не съм сънувал наскоро Мария. За какво да я сънувам, като тя е до мен?", каза Рачков. Той разкри още, че вкъщи двамата спорят най-много за работа.