Eдинадесетата официална Церемония за връчване на Наградите за изкуство на Фондация "Стоян Камбарев" ще се състои на 1-ви юли в JOY Station.

Независимо от тежките последствия заради извънредното положение, Деси Тенекеджиева и бордът на Фондацията решиха да не отлагат повече провеждането на Церемонията и да посрещнат лятото с един истински празник. Въпреки огромния интерес и големия капацитет на залата, провеждането на събитието ще бъде съобразено с всички здравни препоръки и на него ще могат да присъстват само 250 отбрани гости.

Водещ на Церемонията отново ще бъде един от най - верните приятели и част от семейството на Фондация "Стоян Камбарев" журналистът Ники Кънчев.

С таланта и харизмата си, сцената ще завладее любимата на всички Мария Илиева, която сърдечно подкрепя мисията на Фондацията, а миналата година по време на Церемонията предостави парична награда за реализация на видео клип на един от музикалните таланти - перкусионистката Сара Чакърова.

След уникалния му проект с домашни концерти по време на карантината и роялните му следобеди в Националната галерия/Двореца, многоликият Артист с международно признание Иво Димчев ще провокира публиката на Наградите, изпълнявайки нестандартната си авторската музика, в която се срещат арт и поп.

От години Фондация "Стоян Камбарев" отваря вратите си за най-талантливите млади български звезди. Тази година на сцената ще изгрее нашият представител на Евровизия 2020 и 2021 - впечатляващата Виктория. Само малшанс, свързан с отлагането на песенния конкурс, попречи на нейния проект "Tears Getting Sober" да сътвори истинска сензация и да донесе историческа победа за България.

Място на сцената на Наградите ще намери и рокът в лицето на най- атрактивния финалист от "Гласът на България " 2020 - Пламен Бонев. След дълги години концертна дейност в Лондон и Лос Анджелис и финал в "Гласът на Финландия", рокаджията се завърна в България, за да зарадва многобройните си нови фенове с авторската си музика.

На Официалната Церемония традиционно ще присъства голяма част от културния, бизнес и политически елит на България, защото за 11 години връчването на наградите на Фондация "Стоян Камбарев" се превърна в едно от най-елитните и емоционални културни събития у нас, в което се преплитат киното, музиката и визуалното изкуство, като остава за дълго в съзнанието на всички присъстващи.