Младата певица Михаела Маринова е поредната популярна личност, която ще сподели за щастливите и трудните моменти, които е имала, в студиото на предаването "Животът по действителен случай".

В студиото Мишето, както всички я наричат, за първи път ще разкаже кой спука перфектния любовен балон, в който живееха с футболиста Александър Дюлгеров.

Тя ще разкаже и за музикалния път, който минава, за да стане една от най-обичаните БГ изпълнителки. Михаела започва да пее още в ранна детска възраст, а днес вече има зад гърба си куп разпознаваеми хитове, стотици участия и много награди.

В рубриката "Моето ново Аз" ще проследим историята на жена, която по стечение на тежки житейски обстоятелства е загубила младежкото излъчване и свежестта си.

Михаела в разговор с водещата Александра Сърчаджиева в студиото на „Животът по действителен случай“

Снимка: bTV

Татяна отглежда сама двете си деца, които се появяват след дълги години на безуспешни опити. Днес мечтата ѝ е непознатите да не я мислят за баба на собствените ѝ хлапета. Лицето не отразява реалната ѝ възраст, а вместо това слага много години отгоре и тя изпитва голямо неудобство от този факт.

С голяма надежда, че ще успеят да върнат времето назад, Татяна се обръща към специалистите в клиниките, а зрителите на bTV ще станат свидетели на поредното магическо преобразяване.

В класацията "Топ 10" ще видим десет истински звезди, на които не са им били нужди години, за да станат известни и обсъждани.

Кои са десетте късметлии, успели да се изстрелят нагоре за рекордно кратко време, ще разберем от Филип Буков още тази събота, от 17:00 ч., в "Животът по действителен случай" по bTV.