Михаела Маринова без съмнение е едно от големите открития на "X Factor" у нас. Не случайно Джеймс Артър без никакво колебание я избра за свой фаворит и даже долетя в София за финала, за да я подкрепи на сцената. От тогава малкото момиче се превърна в млада жена и вече е сред най-успешните български певици, с куп награди, първи места в класациите, милиони почитатели и даже дебютен албум.

На 9 октомври, след двукратно отлагане заради ситуацията с вируса, Михаела ще излезе на сцената на Sofia Live Club заедно с някои от най-добрите български музиканти, за да представи своята "Стъпка напред". До нея ще застанат Любо Киров и Pavell & Venci Venc', с които изпълнителката има съвместни песни.

Минавайки през трак листа на албума и концерта, ще откриете големи хитове като "Не ти ли стига", "Листата падат", "Стъпка напред", "Един срещу друг", "Страх от самота", "Мога", "Очи в очи", но и страхотни нови песни, една от които - "Другата стая", излиза с видео само седмица преди концерта.

Снимка: Ангел Захаринов/Вирджиния Рекърдс

"Другата стая" е много "Михаелско" парче, както почитателите на певицата обичат да казват. В него за пореден път невъобразимият глас на Михаела уверено си играе със силна мелодия, запомнящ се припев и интересен текст, въртящ се около метафората за другата стая, която може да е и усещането за близостта на любимия човек, и онова място, където са мечтите ни - уж близо, а всъщност винаги не при нас, а в другата стая.

Автори на музиката и текста към песента са самата Михаела, Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc' и Веселин Николов - VessoU. Видеото пък е режисирано от Димитрис Георгиев.