Провокативната певица и артист Мила Роберт пусна нов клип, в който участва и поп фолк звездата Азис. Парчето "Никой не може" е версия на едноименния кавър на изпълнителя, който пък е направен по музиката на песен на Драгана Миркович, с текст на български, който е дело на Азис.

Във видеото Мила Роберт носи дълга вечерна рокля, а Азис ѝ акомпанира на клавира, облечен в лек светлосин костюм без риза и шапка с периферия на главата.

Поп фолк изпълнителят сподели пред Nova, че за него няма никакъв проблем да подари всяка негова песен на Мила Роберт

"Вярвам, че тя е една неземна сила. Тя е доказателство за съществуването на извънземните", сподели Азис и допълни, че не би могъл да откаже на млад артист. Според него Мила Роберт ще пребъде като изпълнител.

Той отправи специален съвет към нея, като ѝ препоръча да не се омъжва, докато не постигне и най-големите успехи в кариерата, защото семейството и децата пречат на тази дейност.

"Не бързай да се омъжваш, продължавай да провокираш. Използвай всеки един миг", обърна се към Мила Азис.

Дъщерята на Ваня Щерева бе гост в студиото на "Здравей, България" и докато гледаше записа със съветите на Азис, тя буквално се разплака, като обясни, че откакто са направили парчето, е много емоционална.

Тя разказа, че точно преди година с режисьора Жоро Пеев са направили "Квартална кръчма" и оттогава често са си представяли как ще направят и видео със Азис.

"Миналото лято с моята компания, с която ходихме на село, слушахме това парче на риплей и така този кавър започна да се превръща в това, което е", сподели Роберт как се е родила песента.

Мила разказа, че няма да спре да работи дори за ден, защото има още много проекти за реализиране, а Жоро Пеев е нейният абсолютен барометър, на когото има безрезервно доверие.