Нина Добрев е звездата в нов филм - "Болното момиче". "People" публикува ексклузивния трейлър за предстоящата комедия режисьорката Дженифър Крам, която е и сценарист на филма. Историята е за жена, която лъже, че има рак в отчаян опит да се събере отново със приятелките си, с които сякаш се отчуждават.

"Когато Рен Пепър (Нина Добрев) усеща, че най-близките й приятели се изплъзват, тя пуска малка бяла лъжа, която се превръща в колосално, променящо живота събитие", гласи официален синопсис.

Крам коментира, че искала да разкаже забавна история за женското приятелство, показано през обектива на жена, която прави наистина лоши избори. "За моя радост, Нина беше пълна с ентусиазъм за предизвикателството да я изиграе", разказва Крам. 

Трейлърът започва с ретроспекция - показва героите преди 15 години, когато Рен и приятелките й се наслаждават на пътешествие, преди да се върнат към днешния ден и Рен да разсъждава как те вече не не се мотаят заедно. Тя избухва: "Имам рак!"

Докато се бори с вината и препятствията, които лъжата носи, Рен казва по-късно в трейлъра: "Приятелите ми минаваха като насън през живота си и ме забравяха. Тези момичета са моето семейство, означават повече от кръвни родини", казва героинята. 
Филмът ще бъде в киносалоните от 20 октомври.