Трудна раздяла и заслужен триумф белязаха третата вечер на "Dancing Stars" по bTV, вдъхновена от великите шедьоври на световното кино. Актрисата Нона Йотова и партньорът й на паркета Даниел си тръгнаха от най-бляскавото шоу, а певицата Дара и половинката й в танците Джими вдигнаха журито на крака и получиха първите десетки в предаването. Повечето участници се представиха като за "Оскар", а зрителите се почувстваха само на стъпка от Холивуд.

Нона и Даниел напуснаха "Dancing Stars" след танц, инспириран от класиката "Кабаре", в който актрисата направи поклон към Лайза Минели. Съдиите оцениха техния куикстеп с общо 21 точки и ги постави предпоследни. След като гласовете и на зрителите бяха преброени, двамата заеха последното място и сложиха край на своя красив филм.

Певицата Дара и Джими обаче тепърва започват да пишат своята история в "Dancing Stars". Сензационното им пасо добле, вдъхновено от филма "Игри на глада", ги изстреля на първото място във временното класиране. "Страшно ме развълнува, Дара! Ти беше и плаща, и бика, и тореадора!", обяви Илиана Раева след танцовата корида. "Агресия с мекота и контрол, нямам забележки", допълни Франциска Йорданова. Впечатлени, двете вдигнаха десетки. Безкомпромисното изпълнение беше оценено с деветки от Томаш Папкала и Галена Великова.

Вижте снимки от епизода >> 

Плътно след Дара и Джими в класацията застанаха телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова и Димитър с брилянтен куикстеп от "Бурлеска". Ергенът Виктор Стоянов и Михаела влязоха в "Матрицата" с перфектно пасо добле, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина оплетоха журито с чарлстон от "Спайдърмен". Певецът Папи Ханс и Ани представиха завладяващо ча-ча-ча от "Тролчетата", актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена изпълниха енергичен чарлстон от "Херкулес", а певицата Мила Роберт и Кристиан се впуснаха в луд валс от "Отряд самоубийци".

Благосклонно, но не и безкритично посрещна журито самбата на каратистката Ивет Горанова и Тодор от "Кунг-фу панда", куикстепа на актьора Филип Буков и Ралица от "Брилянтин", салсата на тв водещата Неделя Щонова и Атанас от "Мръсни танци" и фристайл изпълнението на фолкпевеца Емрах Стораро и Веси от "Аладин". Фолкдивата Емануела и Иван, които излязоха под прожекторите с джайв от "Криминале" и певецът Свилен Ноев и Йовита с пасо добле от "Добрият, лошият и злият" получиха забележки от съдиите.

Водещите и журито също се присъединиха към холивудския спектакъл, влязоха в легендарни образи от киното или се превъплътиха в незабравими актьори. Краси Радков се превърна в комедиен Дон Корлеоне, а Алекс Раева - в елегантна Мерилин Монро. Илиана Раева скочи в обувките на легендата Одри Хепбърн, а Галена Великова се заигра с образа от "Хубава жена". Франциска Йорданова и Томаш Папкала бяха безупречни Барби и Кен.