Научете повече за конкурса тук >>


Кои са първите участнички в конкурса?

Клаудия Искрен Пецова от София, която обича приключенията, танцувала е 7 години в балет Веда Джуниър, обича да кара сноуборд и се занимава с пеене, Борислава Иванова от Созопол, която съчетава подготовката за кандидат-студентските изпити с модните си ангажименти, Антония Янева от СОУ 'Никола Вапцаров' в Приморско, Миряна Петкова от Казанлък, която учи в Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", Калина Николаева от Варна, която тази година завършва ЧПГ "Бизнесбанк училище", Йоана Петрова от Разград, която учи в ПМГ "Акад. Н. Обрешков", Даяна Стоева от Пазарджик, която тази година завършва Професионална Гимназия по Икономика и Мениджмънт със специалност данъчна и митническа администрация.

Вижте снимки тук >>

Как да станеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011:

Ако тази година завършваш училище, изпрати свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail [email protected]. Срокът за заявяване на участие е 31.03.2011.

Всички момичета ще бъдат представени на страниците на Dir.BG. В началото на април 10-членно звездно жури ще избере 6-те най-атрактивни момичета, които ще продължат своето участие в конкурса и от които в началото на май ще бъде избрана победителката.