Първите участнички в конкурса за Най-красива абитуриентка

Юбилейното пето издание на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier обещава да се превърне в най-бляскавото до сега! Страхотни изненади, фешън изяви и много забавление очакват всички момичета, които ще участват в конкурса през 2011!

Обратно в новината

Коментари - Първите участнички в конкурса за Най-красива абитуриентка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубави са ни момичетата ! С каквито и очи да ги гледате те са все пак почти все още деца и няма защо да ги оценявате , като на пазар. НО, за съжаление, още от подобни "конкурсчета" започва "опипването на почвата" и вербуването но новата "свежа" плът за "изисканите , новоизлюпени и добре облечени бизнесмени" , както и за властимеющите дебили в парламента и политическите партии . За конкурсите за красота не говоря , защото там на-дали има момиче , което да не е предварително наясно с коя част от тялото си ще си пробива път по-нататък . За жалост в подобни конкурси на местно ниво винаги победителка е онази , която първа се е е ориентирала от кого зависи титлата и си е платила подобаващо ! Жалко , но факт!

Охххх страшни злоби и комлексари сте. Завист към известните ли надушвам? Клаудия е много хубаво младо момиче и може да спечели с това си качество, а не с известността на родителите си. Даите сега да не участва никъде, понеже баща е Искрен Пецов. За мен си 1 Клауди /би трябвало и за тези, които имат поне малко вкус да е така/

Само Клаудия ми харесва,но наистина всичко е нагласено и НЯМА да е тя :(

Клаудия Искрен Пецова-хубаво име,хубаво момиче.

Много сте прости,отдавна доста хора си кръщават така децата,даже на Орлин Горанов дъщеря му е записана също така,чудите се за какво да се заяждате.

Стига с тая злоба....затова умните деца бягат в чужбина,а тип чалгарките остават в БГ,за мен Клаудия е много красиво момиче. Пожелавам и прекрасен бал.

А какво е виновна Клаудия Искрен Пецова,че е дъщеря на известни родители? Важното е че детето е наистина много чаровно.

А бе кви са тия глупости, бая крива е

Хмммм тази Клаудия е сладурана, харесва ми - прилича на колежанка от английско училище :)) Другите са ужасни и преждевеременно състарени фолк - фурии...

На мене ми харесват:Йоана,Даяна и Антония.

Забравили сте най хубавите - пловдивчанки!

Момичетата са симпатични, но има една градивна критика към част от участничките - Оправете си малко веждите! Такива тънки вежди, едвам виждащи се, отдавна не са модерни ;) Дори са малко плашещи :)

Това пък изказване за имената беше толкова тъпо , че сигурно оскар ще спечели ! :) човек има пълното право да кръщава децата си както поиска и не смятам,че това е работа на другите да се бъркат в такива решения , още повече да го ползват като нещо,за което да се захванат и да плюят .. айде осъзнайте се малко и спрете да превръщате всичко в някакъв ринг за обиди. А до колкото конкурса не би трябвало никой да го натрисат , в крайна сметка ясно се вижда ,че всеки сам праща по е-майл снимки и информация така,че клаудиите от пловдив си ги запазетеи си говорете за тях колкото искате. Боже, колко е ограничен този народ !

Единствено Клаудия има младежко излъчване и и свежест. Но вероятно няма да спечели, тук не се търсят съхранени момичета, а "отворени". Уви...

В Столипиново в Пловдив има много такива клаудии искрен пецови. Защо не включите и тях в конкурса? Абе всичките са като подбрани от някой чалга канал! Истински ужас!

ауууу много са мутирали днешното поколение,само Клаудия Пецова си е запазила детското излъчване,чаровна е.

тази Калина по добре да се яви на конкурс при Пайнера,почти е готова за чалгарка

За мен пък най естествен чар има Клаудия

не, че завиждаме нещо, но...без "красивите" и "талантливи" деца на Бг "звездите" не може...на нас ни писна, а на вас няма ли? как не ви омръзна да ни ги натрисате постоянно..навсякъде?! и това ме лазсмя...кой и как образува вече 2-рото име в България...що за имена са Искрен?! Пецова?!

Ами много просто - баща и е известен посредствен артист ли беше, певец ли що ли?..................

даяна стоева е хубава.

Калина като излъчване, да! Другите момичета могат да пропуснат конкурса - нищо особено, всеки ден общувам с подобни...

Браво, много хубави aбитюрентки. Особенно номер 1

Що всички позират така демонстративно? Като прочетох името Клаудия Искрен Пецова, разбрах коя ще спечели!

FREAK SHOW :D