Скандални истини излязоха наяве в поредния епизод на любовното риалити "Ергенът".

Една от претендентките за сърцето на Алек Младенов, Виктория Асенова, разобличи две от дамите по време на коктейла. Тя обяви, че познава Памела от реалния живот, защото като деца двете тренирали заедно. Но не спря дотук. След разкритието на Пам и Габриела Иванови, че са сестри, Виктория реши да задълбае още повече по темата около тяхното участие в шоуто.

Асенова влезе в предаването с визитка, в която обяви, че работи като спортен мениджър в БФС и сподели на останалите, че има информация кой е мъжът до Габриела. Името му беше заглушено за зрителите пред екрана, но в онлайн пространството все по-упорито се говори, че това е футболистът на "Лудогорец" Оливие Вердон.

"Определено ги изненадах двете сестрички, защото те не очакват, че аз знам толкова много информация. Това, че се правя на блага и незапозната с казусите им, не е баш така", заяви Вики в шоуто. По нейни думи  футболистът "е пуснал Габриела да влезе в имението най-много за 10 дни."

Съдейки по снимките му в Инстаграм играчът е семеен, но много почитатели на любовното риалити разобличиха тайната му връзка, коментирайки, че именно той е помогнал на Габриела да стартира бизнеса си.

Бившата плувкиня обаче отрече да го познава лично. "Един път сме се запознавали, но преди много време", поясни тя за футболиста на "Лудогорец".

Снимка: Скрийншот Instagram

След проверка в търговския регистър обаче ясно се се вижда, че името му фигурира като управител и едноличен собственик на капитала на OG Beauty Bar - салонът, който Габи отвори малко след започването на "Ергенът". В документът е описан и внесеният капитал от футболиста, възлизащ на 100 лв. 

Източник: Търговски регистър/Скрийншот

Вижте снимки от снощния епизод >>

Що се отнася до поредния епизод за тази седмица - докато Алек се изгуби с избраницата си Памела в романтичния лабиринт, наречен Родос, останалите момичета в имението се гмурнаха в една древна и също толкова забележителна гръцка традиция. С отскок и грациозна стъпка, те откриха вечерния коктейл със специална изненада за Младенов - фееричен танцов спектакъл.

За целта участничките трябваше да усвоят тънкостите на античния гръцки танц и на доброто старо сиртаки. А най-страстната танцьорка, която успя да открадне сърцето на Алек от сцената, получи скъпоценна тиара от бяло злато и диаманти. В началото на вечерния коктейл той изгледа двата танца, които дамите бяха репетирали през деня. По време на сиртакито се присъедини към момичетата и танцува заедно с тях. "Сега трябва да дадеш тиарата на дамата, която танцува най-добре и с най-много чувство", подкани водещият Наум. Алек избра да даде бижуто от бяло злато и брилянти на Надежда.

Победителката от предизвикателството бе Надежда, тя се сдоби с диамантената тиара

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

В края на девети епизод Младенов даде последната роза на Киара. Без цвете остана Кристина. "Пожелавам ти да намериш това, за което си дошъл. Чао!" - сбогува се с него софиянката, която работи като финансов директор в IT компания. "Благодаря за времето, което ми отдели!", каза й Алек на раздяла.