След изгонването на сестрите Габриела и Памела от "Ергенът", бившата плувкиня сподели в интервю за "Преди обед", че тя не е единствената, която е имала тайна по време на участието си в любовното риалити.

Оказа се, че поредната лъжа, която излезе наяве обаче, отново е свързана с нея и кака й Пам, но този път в измамата се включва и името на конкурентката им за сърцето на Алек - Маги Томова.

Стари постове на управителката на столично заведение ясно показват, че трите момичета, не само че се познават отпреди, но и че приятелството им датира от няколко години.

Това разкритие контрастира с твърдението на Маги, че тя не ги познава от външния свят, не знае, че Габи е обвързана и най-вече, че не знае, че са сестри.

Кадър, публикуван в профила й от 2018 г. обаче я уличи в лъжа, тъй като именно там тя благодари на Габи и я е отбелязала. Самата бивша плувкиня на свой ред й е отговорила с "You're welcome", а самият пост е харесан от сестра й Памела.

Сестрите Памела и Габриела

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Разкритието определено подразни потребителите в социалните мрежи, които гледат и "Ергенът", като не малка част от тях обвиниха момичетата в поредната лъжа и манипулация.

Въпреки че Маги е спрягана за една от фаворитките на Алек за победителка в шоуто и избраницата на сърцето му, не са малко зрителите, според които тя само играе и в действителност не изпитва истински чувства към него. Подобни съмнения споделиха и някои от вече елиминираните участнички, за които тя е неискрена и играе роля пред екипа и зрителите.