Завладяващото романтично приключение "Ергенът" остави безмълвни както участничките, така и зрителите.

В поредния епизод на риалитито Алек Младенов демонстрира характер, като цели два пъти реши да си тръгне от дамите борещи се за сърцето му. Първият се случи по време на груповата му среща с част от момичетата, а вторият - на Церемонията на розата, на която трябваше да се раздели с някое от тях. Причина за крайните действия на бизнесмена бе една от претендентките, която даде нов повод на жените да се настроят още повече една срещу друга.

След поредната групова среща, в която Младенов изведе няколко дами с луксозна яхта, зрителите станаха свидетели как той се превръща в истински Одисей, а претендентките за сърцето му - в негови морски сирени. Осем от тях получиха шанс да прекарат целия си ден в компанията на най-желания ерген в страната на фантастичен 5-зведен круиз в открито море, но не всяка успя да се наслади пълноценно на екзотичното пътешествие.

Те бяха разделени на "Принцеси" и "Пепеляшки", като вторите бяха натоварени с тежката задача да лъскат палубата и да задоволяват прищевките на своите "господарки". По време на срещата Валерия, която беше в отбор "Пепеляшка", всячески провокира Надя от отбор "Принцеса". 

След слънчевия ден на яхтата Алек покани момичетата на барбекю, като само Валерия не се появи на вечерята. След разговор с нея, стана ясно, че дамата не искала да се показва без грим и прическа пред камерите, като цялата среднощна драма донякъде обиди Младенов и по негови думи "съсипа настроението му". Без да се обяснява много пред останалите дами, които го чакаха, Младенов предпочете да прекрати груповата среща и да си тръгне, оставяйки ги в недоумение какво би могло да се е случило.

Вижте снимки от снощния епизод >>

Малко по-късно в личен разговор с Алек Йоана защити своята приятелка Надя и потвърди, че Валерия е отсъствала от вечерята "заради каприз". "На яхтата станах свидетел на грозни неща. Валерия използва момента, че те няма, за да мине с парцала по тялото на Надя. Доста подигравателно говореха", сподели стюардесата на Алек.

След Йоана и 20-годишната студентка от Дупница реши да каже своята версия за нещата, като нейните думи не се препокриха особено с тези на останалите, а именно, че причината, поради която не искала да бъде на вечерята не бил гримът или прическата, а защото нямала настроение и след тежкия ден на слънце не се чувствала добре.

Валерия сподели на Алек какво всъщност се е случило, според нея

Източник: bTV Media Group

Алек избра нейното оправдание и Валерия бе първата, която се сдоби с роза.

По традиция се очакваше една от дамите да напусне имението, но това изненадващо не се случи. Защото, както и Младенов се изрази: "Вечерта не протече както бе планирана". По средата на Церемонията той категорично заяви, че "не може да взима решения, без да има цялата картинка" и остави немалка част от дамите без рози и в истинско недоумение.