Грандиозен скандал между две от най-колоритните участнички, Барбара и Теа, накара Алек да напусне коктейла в поредния епизод на любовното риалити "Ергенът".

"Наглярката пак наглее", ядосано заяви Барбара по адрес на "приятелката си". Повод за гнева й стана желанието й да се види на среща на четири очи с Алек, като докато се запътваше към него, Теа реши да я изпревари и да стигне при него първа. Впоследствие двете обградиха ергена на пейката.

"Олеле, Теа срещу Барбара, Барбара срещу Теа - 1 рунд", каза Виктория. "Ще хвърчат екстеншъни, ще стане меле!", коментираха останалите участнички, които наблюдаваха ситуацията.

Алек също усети напрежението между двете дами. "Това не ми харесва", каза той. "Ако имате да решавате нещо - правете го в мое отсъствие", допълни и си тръгна.

На синхроните състезателката по борба не скри, че е нервна заради случката. "Тая простакеса от Долно Нанагорнище ми проваля срещата!", заяви тя. И бе категорична, за нея Теа е "уникално тъпа и си мисли, че е диско топка и всичко се върти около нея!"

Момичетата, които наблюдаваха развихрилата се ситуацията, също не останаха безучастни и изразиха мнение: "Теа знае как да натисне копчетата на хората, знае как да те извади от равновесие."

Вижте снимки от епизода >> 

Церемонията на розата също бе емоционална. В края на вечерта Алек даде последната роза на Екатерина и остави Магдалена с празни ръце. Това определено изненада всички дами в имението на любовта.

"Алек ме гледа в очите и не казва една дума. Няма ли да си кажем нещо за сбогом, да ме прегърне?", коментира по-късно тя напрегнатите моменти, когато всички си мислеха, че си тръгва. Младенов обаче извади от сакото си плик и го подаде на Маги, която започна да чете писмото.

"Каза ми - това е лудост.
Аз пък мисля, че е чудо.
Ако вярно е, че си готова навсякъде да бъдеш с мен,
нека утре страницата нова заедно да прочетем.
На самотен остров аз и ти,
с пясък и мечти.
Магдалена, каня те на среща".

"Това беше най-уникалният момент в живота ми", коментира 36-годишната управителка на заведение. Разбира се, от всички най-недоволна бе Виктория, която трябваше да се примири, че Маги не само не си тръгва, но и има среща с Алек.

Маги и Алек

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"