Коментари - Остър конфликт в имението: Барбара се закани на Теа | Лайф.dir.bg
назад

Остър конфликт в имението: Барбара се закани на Теа

Дамите отново станаха свидетели на сблъсък между две от участничките

Обратно в новината

Коментари - Остър конфликт в имението: Барбара се закани на Теа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това предаване е голямо шоу да се гледа онлайн с други хора . коментарите са супер оригинални . основно млади хора са и много бързо им сече мозъка

Тази гротеска "Ергенинът" защо не се спре и премахне веднъж завинаги! А участниците са в тотално духовна ерозия! Ценности на махленски лелки, преминаващи в маниери на мутреси, накратко чалга култура!

Превключвайки каналите попаднах на това "предаване" . Някакви силиконови моми се борят за чий там? Всичките изглеждат гротескно. Като звезди от порно индустрията са. Това ли трябва да е моделът за подражание на младите, подрастващи момичета?

Това предаване има за цел да убеди полово неориентираните представители на мъжкият пол, че е по-добре да са педали. Това му е идеята. Тия женки са избрани да предизвикат отвращение. Псайоп на евреите глобално.

то май вярно е по- добре като ги гледам тия

Е как точно всички случайно попадате на силиконовите моми "по телевизора" , та чак инвестирате от времето си като сядате да ги коментирате..Ейй каки, лелки в панелки и не знам кви още, стига сте лицемерничели, тва предаване нямаше да същесвува ако такива като вас все случайно не го гледаха:))

Отново ми давате опция да се боря със запека. Още едни левчета спестени от Дуфалак. Продължавайте с рекламите.