Парчето "We Don't Talk About Bruno" от анимацията "Енканто" на "Дисни" втора седмица остава начело на класацията Hot 100 на "Billboard" за сингли, съобщи сайтът на изданието. Това е първата песен от анимация на "Дисни", която остава на върха повече от една седмица. Единственото парче от подобен филм на компанията, оглавявало класацията на "Billboard$, е "Whole New World" от "Аладин" в началото на март 1993 г. То обаче беше лидер само една седмица. 

Автор на "We Don't Talk About Bruno" е Лин-Мануел Миранда. Саундтракът към "Енканто" също е начело на класацията на "Billboard" за албуми тази седмица. Не е ясно дали песента ще бъде номинирана за "Оскар".

Адел запазва второто си място в чарта за сингли с "Easy on Me", която беше начело на подреждането десет непоследователни седмици.

Групата "Глас енимълс" със сингъла "Heat Waves" остава на третата си позиция от миналата седмица.

Промяна няма и в останалите две песни, които допълват челната петица на Hot 100 - Кид Ларой и Джъстин Бийбър със "Stay" са четвърти след 30 седмици в топ десет на класацията на "Billboard", като седем от тях я оглавяваха. Кодак Блек с парчето "Super Gremlin" запазва петата позиция.