Поли Генова започва годината с нов албум, съобщават от екипа на изпълнителката. Днес е официалната премиера на новия й сингъл Help Me Out, който ще е част от предстоящ нов албум. Певицата е автор на песента. Клипът е сниман в средиземноморския курорт Анталия. Режисьор е Джийсън Брад Люис.

"Започвам новата 2023 година със силната и носеща прекрасно послание песен Help Me Out. Тя има специална енергия и емоция, която те кара да преоткриеш себе си и вътрешния си свят. Бавният и мелодичен EDM стил докосва и вълнува така, както и самият текст на трака. Вярвам, че ще успеете да се потопите в красивата музика и в комбинация с прекрасните пейзажни кадри на видеото ще можете да се отпуснете и да се пренесете на мечтано място", казва Поли Генова.

През следващата седмица тя заминава за Испания, където ще бъде специален гост на събитие, организирано от българското посолство в Мадрид, пише още БТА. На 20 януари се очаква премиерата на приключенския анимационен филм "Тайният свят на Финик", в който Поли Генова озвучава главната героиня Кристин. Тя е смело и любопитно 12-годишно момиче, което обича да разплита любопитни загадки.