След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт "Сцена под звездите", който Столична община организира всяка година, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV. Събитието ще започне в 20 часа на 31 декември на пл. "Княз Александър I" в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22, 30 часа.

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат и с изпълнения изцяло на живо.

DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20 ч. Главни действащи лица от 22, 30 часа ще бъдат "Обичайните заподозрени", които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от "Гласът на България".

Снимка: bTV

Водещи на "Сцена под звездите" ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Снимка: bTV

Фолклорен ансамбъл "Горна Баня" към Народно читалище "Пробуда - 1926" в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора́. Финал на концерта ще постави музикалната селекция, поверена отново на DJ DIMMY.

Богатата и интересна новогодишна програма, която ще предложат bTV и Столична община, гарантира незабравимо преживяване както за присъстващите на пл. "Княз Александър I", така и за зрителите пред екрана. С това партньорство bTV Media Group за пореден път затвърждава стратегията си да създава висококачествена и мащабна продукция, и да развива и подкрепя своите таланти. В същото време групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят забавление, настроение и хубава музика в празничната нощ.

Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община. Входът е свободен.

Снимка: bTV