"Забраненото шоу на Рачков" тръгва на турне, което ще мине през пет града, съобщават организаторите.

В Бургас Димитър Рачков гостува на 27 август, Варна - 28 август, Пловдив - 16 септември, Стара Загора - 17 септември. Всички представления са в летните театри. В София домакин е зала 1 на НДК - на 5 октомври.

"На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в "кухнята" на телевизията и ще извади от него всяка подробност от живота "зад камера". Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали. И всичко това ще се случи в компанията на неповторимото му чувство за хумор", разказват от екипа на "Забраненото шоу на Рачков".

Снимка: БТА/Визия: Екип на шоуто

По думите им това е и първото телевизионно шоу, извън рамките на малкия екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи вечна борба за рейтинг.

"Миналата година "Забраненото шоу на Рачков" предложи забавление за цялото семейство за хиляди зрители на живо в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил интересни и вълнуващи гости, както и много изненади за публиката", допълват организаторите.