Цели четирима участници в родни риалити формати ще се включат в новия сезон на шоуто "Един за друг".

Зрителите ще могат да се насладят на двата премиерни епизода на любовното шоу в сряда и в четвъртък (14 и 15 февруари) от 20:00 ч. по NOVA.

Новият тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков, ще посрещнат във Вилата на любовта 13 двойки, които ще се впуснат в приключението на живота си. Сред тях има партньори с голяма възрастова разлика в полза на жената, двойки с изключително добро финансово състояние и такива с предишен опит от риалити предавания.

В пети сезон на "Един за друг" влизат зърнопроизводителят Петър Диков и неговата съпруга Галена. Той е известен от участието си във втория сезон на предаването "Фермер търси жена". Влюбените се запознават след като Галена е предизвикана от своя приятелка да пише на Петър в социалните мрежи, а той ѝ отговаря 6 месеца по-късно.

В риалити формата зрителите ще видят още Ивана и Ивайло, чиято любов пламва по време на приключенското шоу "Сървайвър". Тя е на 46 години, а той на 30 години, но голямата възрастова разлика не е пречка за тяхната любов. Именно по време на участието си двамата се влюбиха един в друг и доказаха, че една връзка може да просъществува и след края на риалити формата, в който са се снимали.

Ивана и Ивайло

NOVA/Красена Ангелова

Още един риалити герой ще прекрачи прага на Вилата на любовта. Това е Ивайло Герасимов, който влиза в любовното риалити със съпругата си Христина. Ивайло беше сред участниците във "Фермата", където, макар че не успя да спечели, се превърна в един от най-колоритните участници, който не се притесняваше да използва острия си език.