Луксозният Мерцедес S-класа, с който от "Шоуто на Слави" осигуряваха придвижването до студиото на най-именитите си гости, ще стане собственост на някой от зрителите на предаването. Това съобщи Слави Трифонов минути след като обяви, че най-успешният проект в новата история на българската телевизия спира съществуването си.

"Този Mercedes S класа ще стане собственост на един от вас Това е лимузина, която беше нужна, за да осигурим комфорт на световните знаменитости. Ние смятаме, че световните знаменитости и избирателите на нашето шоу са на едно ниво и затова още веднъж ще ви кажа - този Mercedes ще стане собственост на един от вас", обясни Слави Трифонов и уточни, че за да получат шанс да притежават лимузината, зрителите трябва само да изпратят имената си до екипа на предаването.

Водещият обясни, че на сбогуване, в знак на уважение към публиката си, ще организира лотария, в която да раздаде всички получени през годините подаръци. По думите му те са общо 1435, като започват още с първия - цървул от дебютния гост Кеворк Кеворкян през 2000 г.