Тежък трус разлюля отбора на популярните личности в "Survivor". За пръв път от началото на екстремното риалити в Доминикана участници от племето "Известни" бяха номинирани за изгонване. Представителите на тима гласуваха срещу две от съотборничките си - актрисата Снежана Макавеева и модела Марго Купър. Финалната дума дали да си тръгнат или да останат ще имат зрителите.

"Не съм разочарована, това е само игра", хладнокръвно заяви Снежана, след като водещият Ваня Джаферович отвори урната с вота. "Очаквах тази номинация, но знам, че срещу мен няма лична неприязън", каза нежната Марго, която е най-слабо физически подготвена и не се представя много добре в изпитанията, изискващи сила, бързина и координация.

Вижте снимки >>

Племето "Известни" имаше право да посочи за изгонване всичките си членове, с изключение на Благой Георгиев. Татуираният футболист беше защитен от огърлицата си за личен имунитет, която спечели, след като най-дълго от всички успя да удържи лостове с тежест.

Досега номинации получаваха само участниците от отбор "Войни", които постоянно губеха тежките игри за племенен имунитет. В крайна сметка те останаха без двама играчи - художничката Злати и юриста Крум. Сега обаче техният тим се справи по-добре в атрактивно водно изпитание, взе имунитета и се спаси. Победата раздразни силно Благой.

Благо

Снимка: bTV

"Не съм радостен, не ми е хубаво, че паднахме. Дори когато играя с децата си, без значение на какво, не им пускам да бият. Като спортист искам винаги да побеждавам!", откровен беше той.

На племенния съвет изненадващо се "появи" актьорът Филип Буков, който на няколко пъти припадна от изтощение и временно беше отстранен, за да получи лекарска помощ. Звездата от сериала "Татковци" се включи с обръщение от болничната си стая.

"Правят ми изследвания, но всичко е наред и съвсем скоро ще бъда при вас. Изключително скучно ми е, нямам търпение да се върна! Да се надяваме, че ще успея да хвана някоя и друга риба", каза Филип, който показа майсторство с харпуна в Доминикана.

Племето "Известни"

Снимка: bTV