Само на 13 ноември събитието "He's The Man*" събира на една сцена 8 вдъхновяващи мъже. Те ще разкажат историите на своя успех и какво се крие зад него. Успехът за тях не е самоцел, а е следствието от всичко, което правят. Те са българският мъж в неговото многообразие и са личният пример, който всички ние искаме да виждаме.

Купи билетИ така #URBN - платформата на dir.bg, ориентирана към градските хора и тяхното динамично време, предоставя микрофона в ръцете на тези специални мъже, които ще открехнат пред нас завесата за своите светове. На сцената на City Stage пред вас ще излязат доц. Станимир Сираков - носител на медицински "Оскар" за иновации в медицината, актьорът Юлиан Вергов, футболната легенда Стойчо Младенов, графити артистът Насимо, комедиантът Ники Станоев, 18-годишният писател Иво Христов, наричан Българския Стивън Кинг, който от 5 години се бори за живота си, търсачът на истината - журналистът Светослав Иванов, готвачът-пътешественик и писател Филип Захариев и шампионът по тенис на маса, роден с една ръка, Денислав Коджабашев.

За да спечелите двойна покана е нужно да тагнете с коментар под ФБ поста по-долу, вашият приятел/ка, с който бихте искали да посетите заедно събитието. Колкото повече хора тагнете, толкова по-голям ще бъде шанса ви да спечелите.

Десет от вас, избрани на случаен принцип, ще спечелят двойна покана за събитието "He's The Man", а крайният срок за участие е 12 часа на 11 ноември 2019 година!

Пълните правила за участие в играта може да намерите тук.

Генерални спонсори на конференцията "He's the MAN" са "Дънди Прешъс Металс", А1 и "Филип Морис България". Партньори на събитието са Nescafe Dolce Gusto и Chivas Regal.

 

*На събитието не се допускат лица под 18 години.

Победителите от играта са: Катина Димитрова, Румяна Райчева, Мария Джонова, Ани Павлова, Вяра Илиева,  Силвия Новакова, Дияна Янкова, Мирела Харизанова, Мария Николова-Христова, Илона Иванова.