Страстната латино вечер в "Dancing Stars" по bTV се оказа фатална за една от 13-те двойки, които се бориха за одобрението на съдиите и любовта на публиката. Свилен от "Остава" и партньорката му на паркета Йовита казаха: "Адиос!" на най-атрактивното танцово състезание в телевизионния ефир, след като тяхната самба получи най-малко подкрепа от журито и зрителите.

"Йовита е невероятна, а аз успях да отслабна 7-8 килограма. Оттук нататък ще се забавлявам с шоуто от вкъщи", каза певецът, който положи сериозни усилия да се задържи по-дълго на дансинга.

Пиперливата фиеста обаче пасна перфектно на огнения темперамент на фолк дивата Емануела. С новата си половинка в танците Калоян, който замести досегашния й партньор в "Dancing Stars" Иван, певицата се амбицира и разкри пълния си потенциал. С плавни, съвършени движения, тя изпълни чувствена румба, а журито я сравни с газела. Старанието на Емануела и Калоян им донесе най-много точки от съдиите - 35 и първо място във временното класиране.

Плътно след тях, с еднакъв резултат, се наредиха две двойки с огромен потенциал. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас поразиха с ча-ча-ча, а певецът Папи Ханс и Ани подпалиха кръвта със салса. Ефектната хореография и изумителни поддръжки им спечелиха по 32 точки.

Вижте снимки от епизода >>

Съдиите оцениха високо фееричната румба на Натали Трифонова и Димитър, които нарисуваха романтична любовна история върху паркета. Похвали получи и ритмичната салса на олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор. Валери Григоров и Дорина също танцуваха салса, а приятелката на каскадьора, номинираната за "Оскар" Мария Бакалова, аплодира състезателите на живо в публиката.

Двойките, които миналата седмица създадоха шедьоври под прожекторите, този път се сблъскаха и с критика. Актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена впечатлиха съдиите със собствен стил, но не достатъчно. Забележки имаше към поп звездата Дара и Джими с тяхната ча-ча-ча, както и към самбата на певицата Мила Роберт и Кристиан. Актьорът Филип Буков и Ралица получиха микс от комплименти и забележки след изпълнението на мамбо. Същата съдба застигна Ерген №1 Виктор, който танцува салса с травма на стъпалото заедно с Михаела. След като се представиха с ча-ча-ча, певецът Емрах и партньорката му Веси получиха съвет да работят по-усърдно.

С всяка следваща седмица конкуренцията на паркета става все по-свирепа, а звездите вдигат летвата все по-високо. Как състезателите преживяват триумфа и провала разкрива Станислава Ганчева в "Dancing Stars Extra" всеки петък от 22.30 часа по bTV.