Поредицата от красиво заснети изпълнения на български и международни артисти ще бъде излъчвана всеки последен четвъртък от месеца от 21 ч. в ефира на първата музикална телевизия в България - ММ, както и на сайта mmtvmusic.com.

CONNECTIONS е авторска идея и продукция на екипа на медията, която във всеки епизод ще свързва по оригинален начин хора, музика и известни природни забележителности.

Вижте още снимки >>

Това ще дава възможност на зрителите да се наслаждават на перфектна визия и звук от своите домове. Освен по телевизия ММ феновете на електронната музика ще могат да следят предаването във Фейсбук, Инстаграм, Туитър и YouTube канала на MMTV.

Снимка: MMTV

Гледайте Balthazar & Jackrock в CONNECTIONS на 27 август, четвъртък от 21:00ч. по телевизия ММ и на mmtvmusic.com.

Заснемането на предаването е съобразено с COVID-19 и се реализира без или с минимално количество публика.

Визуалният пърформанс бе заснет в началото на този месец на залез слънце от нос Калиакра.

Снимка: MMTV

ЗА BALTHAZAR & JACKROCK

Balthazar & JackRock са едни от символите на българската техно сцена повече от 20 години. Днес те са в кулминацията на тяхното музикално пътешествие с участия по цял свят, множество Beatport чарт хитове, общ трак с Richie Hawtin, регулярни рилийзи за лейбъла на Monika Kruse - Terminal M, както и скорошният им дебют за техно лейбъл №1 в света - Drumcode на Adam Beyer.

ЗА ММТV

Първата музикална телевизия в България се завърна отново, носейки наследството на силния си бранд и създавайки нова концепция за хибридно разпространение по интернет и в домовете на хората чрез IPTV приемници. Освен 24 часа онлайн на mmtvmusic.com, програмата на ММТV може да гледате, ако сте абонат на Vivacom (205 канал), Bulsatcom Fusion, Neterra TV, NET1, СКАТ, KiVI TV, TiVi.bg, а нашите сънародници извън пределите на България могат да я гледат по BGtime.tv и Elemental.tv.

Снимка: MMTV

Фенове на телевизия MM могат да я последват на тяхната Фейсбук страница. А за онези, които не могат без ММ, имат възможността да я гледат 24/7 на живо на сайта mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.