Единственият мъж в журито на "Денсинг старс" - новата звезда Томаш Папкала, превзе ефира със серия от комични лафове и се превърна в праймтайм любимец. Откакто е в танцовото риалити, симпатичният поляк не спира да сипе смешки на невероятния си български и да прави шоу.

Преди броени дни, след бурната салса на д-р Неделя Щонова и партньора й Атанас Месечков, Томаш изстреля поредната си шеметна реплика. "Косата ми стана на ръце!", в опит да обясни, че е настръхнал от вълнение след танца. Преди това Папкала добронамерено нарече закръгления актьор Даниел Пеев-Дънди "баничка с бозичка" и го поощри да се развихри на дансинга: "Не спирай, не спирай, танцуваш като пчеличка!".

Дори когато критикува участниците, Томаш не изневерява на неповторимия си стил. "Бавен си като майсторите ми", пошегува се той с вокалиста на "Остава" Свилен, който е сред по-некоординираните претенденти за славата в "Денсинг старс". Без да иска, полякът нарече музиканта Сливен, а половинката му Франциска Йорданова, която също е в журито на шоуто, набързо му обясни каква е разликата между името на града и на човека. Томаш прие насериозно забележката, но междувременно измисли нова дума за олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова, а именно - "каратечка".

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

От съдийската скамейка Папкала дава важни професионални съвети, които обаче понякога звучат двусмислено. "Затваряш краченца преди да отваряш", каза той на Ерген номер 1 Виктор, който зашемети публиката с танц, вдъхновен от "Матрицата". Синоптичката Натали Трифонова също не можа да прецени дали да се поласкае от комплимента му или да се обиди. "За пръв път виждам жена, която танцува по-добре на маса, отколкото на паркет", похвали я Томаш, който може би все още не е навъртял Топ 10 лафа, но до края на "Денсинг старс" със сигурност ще надмине много пъти тази бройка.

Източник: bTV Media Group