Оригинална документална поредица "По широкия път", с участието на Джейсън Момоа, е подновена за втори сезон. Оставащите два епизода от настоящия сезон ще дебютират днес по HBO Max. 

Джейсън Момоа, създател, сърежисьор и изпълнителен продуцент, коментира новината:

"За мен е абсолютна чест да работя с Warner Bros. Discovery и Max по още един сезон на "По широкия път" - това е сбъдната мечта! Вложих сърцето и душата си в това шоу и съм развълнуван да се потопя отново в необузданата красота на Америка за още един сезон - това ще бъде изключително забавление."

 

Нина Розенщайн, изпълнителен вице-президент "Специални програми" WBD, сподели: "Толкова сме щастливи, че ще продължим да работим с Джейсън за още един сезон. Неговата страст проличава във всеки епизод, а радостта, която изпитва, когато ни запознава с тези невероятни занаятчии, е заразителна. Надяваме тази толкова красива кинематографично поредица ще вдъхнови зрителите да открият нещо, което да правят със страст."

"По широкия път" е документален сериал в осем части, който проследява Джейсън Момоа, докато той пътува из страната в търсене на изкуство, приключения и приятелство през призмата на занаятчийството.