Тази вечер в полуфинала на "Ястие на годината" ще се настаним в изисканата обстановка на категория "Ястие, достойно за ресторант". Авторските рецепти в менюто ще са дело на Екатерина Цекова, Димитър Мушников и Христо Василев.
Екатерина е запретнала талант и ръкави, за да ни поднесе изключителния си милфьой с риба. Димитър, от своя страна, ще се опита да наклони везните на журито в своя полза със сочен рибай стек, а предложението на Христо, който е любител готвач, ще отвори сетивата със своята неповторима лазаня с мус от скариди. Ястие, приготвено с цели 27 продукта!
Тримата финалисти в категорията "Ястие, достойно за ресторант" ще понесат журито в истинско гурме приключение, а само един от тях ще продължи да носи готварската шапка на финал в надпреварата. Кой ще бъде той? Не пропускайте полуфинала тази вечер от 21:00 ч. в ефира на Soul&PepperTV.
НАЙ
Шик артикулите, които ще носим през тази година
8 ползи за здравето от ядките
Как Кевин Костнър донесе първото признание за сериала "Йелоустоун"
Голямата звезда от малкия екран, която може да разсмее всеки: Елън Дедженъръс на 65
Никол Кидман ще участва в екранизация на роман, отличен с награда “Гонкур”
Голямата звезда от малкия екран, която може да разсмее всеки: Елън Дедженъръс на 65
Как Кевин Костнър донесе първото признание за сериала "Йелоустоун"
С бебе в самолет: Какво трябва да знаем?
Никол Кидман ще участва в екранизация на роман, отличен с награда “Гонкур”
8 ползи за здравето от ядките