Тази вечер в полуфинала на "Ястие на годината" ще се настаним в изисканата обстановка на категория "Ястие, достойно за ресторант". Авторските рецепти в менюто ще са дело на Екатерина Цекова, Димитър Мушников и Христо Василев.
Екатерина е запретнала талант и ръкави, за да ни поднесе изключителния си милфьой с риба. Димитър, от своя страна, ще се опита да наклони везните на журито в своя полза със сочен рибай стек, а предложението на Христо, който е любител готвач, ще отвори сетивата със своята неповторима лазаня с мус от скариди. Ястие, приготвено с цели 27 продукта!
Тримата финалисти в категорията "Ястие, достойно за ресторант" ще понесат журито в истинско гурме приключение, а само един от тях ще продължи да носи готварската шапка на финал в надпреварата. Кой ще бъде той? Не пропускайте полуфинала тази вечер от 21:00 ч. в ефира на Soul&PepperTV.
НАЙ
Мадона отбелязва четири десетилетия на сцената с турне, посветено на хитовете ѝ
С новия си албум "Måneskin" показаха, че владеят до съвършенство изкуството на провокацията
Какво представлява сухото четкане и какви са ползите от него
Предчувствие за "Грами": Адел, Бионсе, Хари Стайлс са сред фаворитите
Кинофестивалът във Венеция като пророк на големите филмови награди в Холивуд
С новия си албум "Måneskin" показаха, че владеят до съвършенство изкуството на провокацията
Мадона отбелязва четири десетилетия на сцената с турне, посветено на хитовете ѝ
Предчувствие за "Грами": Адел, Бионсе, Хари Стайлс са сред фаворитите
Кинофестивалът във Венеция като пророк на големите филмови награди в Холивуд