Кой е твоят човек?

Онзи, който те кара да се смееш от сърце? Онзи, който може да слушаш с часове? Онзи, на когото би искал да приличаш? Онзи, който искаш да ти приготви вечерята? Онзи, в чиито ръце би оставил живота си? Онзи, чието име знаеш от малък? Онзи, който искаш да ти напише книга? 

Платформата Dir.bg търси отговора на всички тези въпроси. Кои са българските мъже, които се отличават от масата. От стереотипите, налагани насила. Различни от онези, за които слушаме вицове. По-добри от останалите, заради нещо изконно, което носят в себе си. 

Те са нашите 9, които избрахме трудно. Първо ги видяхме отдалече. След това чухме историите им. А сега искаме да стигнем до есенцията, до извора на цялата магична сила, която струи от обаянието им. 

Събитието He's The Man, което българският интернет портал Dir.bg организира на 13 ноември от 16 часа в City Stage, си струва всяка секунда от времето, което ще му отделите. Последните билети вече чакат своите притежатели, а лекторите от няколко дни трескаво обмислят кои са най-точните думи, най-ценните съвети и последните им житейски уроци, които искат да разкажат от собствения си опит, за да стигнат до вас. 

Купи билетЖурналистът Деян Веселинов, който е и хост на събитието, спомена в интервю, че най-трудното около формата е било изборът на само 9 от най-знаменитите. Те ще се съберат на една сцена за онези, които искат да ги чуят.

Девет не е случайно число. Девет е последното и най-великото от редицата числа, които стоят в основата на всичко. В случая с числото 9 математиката подчертава философско наблюдение, което е уникално, интересно и много разкриващо. Девет е числото на щастливците, на всестранно развитите личности и на осведомените. Затова и в средата на ноември, 9 е и ваше лично число, ако се срещнете с тях!

Специални гости на Dir.bg ще бъдат и Свилен и Жоро от група "Остава".

Доц. Станимир Сираков със сигурност има много истории за спасени животи. Той е носител на медицински "Оскар" за иновации в медицината.

Снимка: Фейсбук страницата на МБАЛ "Св. Иван Рилски"

Актьорът Юлиан Вергов е абсолютният Той на сцената и в живота - актьор, който определено знае какво играе и къде отиват ролите, след като се спуснат кулисите.

Футболната легенда Стойчо Младенов е готов за важен пас към зрителите - да ви подаде истината за възходите и паденията в спорта и извън него.

http://stoycho-mladenov.com/

Графити артистът Насимо излиза от дълбините на изкуството, за да ви разкаже на живо мистериозни случки около най-смелите му творения, които срещаме по улиците на градовете ни.

Снимка: Студио КАРЕ за Dir.bg

Комедиантът Ники Станоев и този път ще говори за себе си, както само той умее - гарантираме ви смях до сълзи. 

Снимка: Studio KARE за URBN

18-годишният писател Иво Христов, наричан Българския Стивън Кинг, ще ви разкрие как писането съпътства борбата му за живот.

Снимка: Личен архив

Търсачът на истината - журналистът Светослав Иванов, ще ни научи да различаваме клишета и лъжи.  

Снимка: Ладислав Цветков, bTV

Готвачът-пътешественик и писател Филип Захариев ще ви демонстрира как се става "рокзвезда" в ресторант накрая на света и то без да свалиш бялата престилка. 

Снимка: Личен архив

А шампионът по тенис на маса, роден с една ръка, Денислав Коджабашев е най-голямото доказателство, че човек може да бъде по-силен, отколкото предполага, и по-успешен, отколкото е мечтал.

Снимка: Студио "КАРЕ" за URBN

Купи билетОстават броени часове. Казват, че нищо не идва в живота ви случайно. Някоя от тези 9 истории ви очаква, да я чуете, разказана от лекторите на He`s the MAN*. Може би точно в нея е отговорът на някои въпроси. Със сигурност на това събитие ви очаква и доброто ви настроение. Купете билети и изберете кой е вашият Човек! 

*На събитието не се допускат лица под 18 години