На 23 септември е премиерата на "Не се тревожи, скъпа" с Хари Стайлс, Флорънс Пю и Оливия Уайлд, съобщават от "Александра груп".

Във филма участват още Джема Чан, Кики Лейн, Ник Крол и Крис Пайн.

Алис (Пю) и Джак (Стайлс) имат късмета да живеят в идиличната общност на Виктори, експериментално утопично градче за мъжете, работещи по строго секретния проект "Виктори" и техните семейства. Докато съпрузите прекарват деня си в централата на "Виктори", съпругите се наслаждават на красотата и лукса, които са винаги на тяхно разположение. Животът там е съвършен и единственото, което се очаква от всички тях, е дискретност и безрезервна отдаденост на каузата на "Виктори".

Когато идеалният живот започва да се пропуква, подсказвайки, че нещо доста по-зловещо се крие зад лъскавата фасада, Алис започва да се чуди какво правят там и защо. Въпросът е какво ще бъде готова да жертва тя, за да разбере какво стои зад този привиден рай.

Снимка: "Александра груп"

Режисьор е Оливия Уайлд. Сценарист е Кейти Силбърман по сюжет на Кери и Шейн Ван Дайк, и Кейти Силбърман, предава БТА. Оператор е Матю Либатик. Музиката е на Джон Пауъл.

Снимка: "Александра груп"