Вчера се проведоха първите номинации "Очи в очи" във VIP Brother.

Вижте снимки на Яна и Петко >>

Веселин Плачков, Диона, Ева от "Фамилия Тоника", Кулагин, Наско Колев и Ричард ще се борят за оставане в къщата. Участие в номинациите взеха и зрителите, гласувайки във фейсбук страницата на шоуто. Тримата съквартиранти с най-висок негативен вот от публиката получиха по още една точка за изгонване. Това бяха Кулагин, Ричард и Божана. Номинирани не можеха да бъдат Ваня Костова, която получи защитен щит от Нора в понеделник, както и Ванко 1, който е със статут на "Никой" в къщата. Какво е довело до това решение на Биг Брадър, ще се разбере тази вечер.

Номинациите "Очи в очи" ясно показаха, че Кулагин е най-големият дразнител в къщата. Той събра най-много негативни точки от съквартирантите. Според тях гримьорът иска само да унижава хората. Нарекоха го още арогантен, брутален, невъзпитан и лицемерен, а Мира стигна и по-далече като каза, че "не му е добре душата, тя е покварена и извратена". Другият съквартирант, събрал най-много номинации беше Диона, за която останалите смятат, че е много шумна и гневна.

Биг Брадър не прие първата номинация на Розмари, която номинира Стефан с довода, че той твърдял, че тя е с тайна мисия в къщата. Оказа се, че Веселин Плачков се е пошегувал с манекенката, а тя не е разбрала шегата. Интересни бяха и номинациите на Стефан, който в понеделниик се представи като стратег и номинираше силните играчи, но очи в очи номинира Кулагин и Диона.

Изненадващо за всички, днес шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката заяви, че едно от децата й има здравословни проблеми, заради което и се налага да прекрати своето участие.

"Притеснявам се, че без мен няма да се справят", коментира танцьорката.

Така съпругът й Петко вече е самостоятелен играч в шоуто.