17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се освен хората които нямат възможност за кабелна какви идиоти могат да си губят времето с това нещо за което напоително чета при вас..Освен това научавам че няма как мъжанагала да бъде номиниран защото той там трябва и победител да стане за да се докаже че е ''всестранноразвит''..

Айдееее, поредният, който хич и не поглежда, ама всичко знае, щото чете насила, при това "напоително"! :))) Аз като един идЕот пък се чудя защо ярко неграмотните хора като теб не се изявяват само гласно, а тъй грозно се заявяват с липсата на елементарни познания по български език! Има ли разумно обяснение?

какво широко лице има, само след някоя и друга година ще заприлича на текезесарка, добре че Орлин я разкара

Като я разкара, какво? Прокопса ли? Той се отнесе непочтено към нея. А и доколкото разбирах, не той нея, а тя него го е разкарала, защото й е омръзнало да бъде подценентото гадже на интелигентния Орлин. И междудругото - много сладка жена, ей така с цялата ширина на лицето си е бонбон и половина! Лошото е, че покрай Петко, изглежда много й порасна работата и взе да се превзема, преди не беше такава.

Повечето мъже в шоуто са педераси.Яна излиза заради невъзможността да прави секс.Като танцьорка и кпмпаньонка ще заработва хилядарка на нощ.

Кънчев яко дразни като надува тая пихтия кулагин колко умен бил. Да им имам ценностната система на телевизионерите. Половината са сантиментални и инфантилни, а другата половина цинични и бе капка нормалност в критериите си за хората и живота. Та налагат извратената си ценностна система от позиция на силата. Аман от п.е.д.е.р.расти в тая държава, дето ги обявяват за национална ценност в интелектуално отношение. Някой трябва да им обясни значението на думата " интелигентен". Със сигурнорност не означава гей, незачитане на авторитети, джендърски ценности, липса на уважение и липса на съчувствие и т. н. Интелигентността е съвкупност от външен вид /ама не дрехи и обувки, а изражение, маниери и всичко, в което личи осмисленост и разсъждаване/ изречени мисли, придобито знание и т. н. Всяко наблягане на едностранчиво качество се нарича с друго име, само не и интелигентност. Най-малкото, ако тоя наплескан джендър беше интелигентен, а не просто нахален и да си проси боя, нямаше да си развява зачатъците на полови органи и пилешките бутчета в смехотворни къси гащички. Престанете да подменяте ценностната система от телевизора, защото зрителите нямат механизъм за отговор, диалог или спор. Грозно е и говори единствено за интелектуалното ниво на сценаристи и водещи.

Какво общо има сексуалната ориентация с интелекта на един човек? Защо въобще намесваш това със селското и грубо поведение на Кулагин? И тази измислена дума джендър няма ли най-накрая да си я избиете от тъпите си глави или като развалени плочи щше си повтаряте едно и също.

Сърди се на Кулагин. Той олицетворява и налага образа на редовния гей във формАта. Ако гейовете се изявяваха интелигентно и не толкова смехотворно и отблъскващо, отношението на обществото към тях щеше да е друго. На никой не му дреме с кого си ляга и как го прави, но когато влиза грозно и враждебно в пространството на други хора, няма кой да го толерира. Само гейовете използват влечугските си качества, за да си изразходват лошотията, която иначе би ги задушила. Болшинството от показваните в ББ гейове олицетворяват отрицателните човешки качества, затова хората са срещу тях. А ти може да си много добър,свестен и човечен гей. Но такива като толерирания Кулагин правят лоша услуга на теб и всички като теб. Не може да се държиш безнаказано и после да изискваш уважение. Няма как да стане, ако ще да си кралицата на Англия. А точно това му се ще на Кулагин и подобните му. Надявам се, че отговорът ми защо хората мразят гейовете, беше изчерпателен.

Питай Кънчев и Патрашкова какво общо има. Те се опитват да вържат гейщината с интелигентност. Предполагам,че е нещо като опит за извинение. Един вид " Той може да си го слага на мъже, но поне е интелигентен". Защото представи си хем да изглеждаш като клоун, хем да си глупав. А то е очевидно, че у глупав. Нито един умен човек, пък било то и гей, няма да се кълчи като ходи, нито ще си рисува така смешно веждите, или ще си помпи с хиалурон джуките. Част от интелигентността е да не се натрапваш. Така че е чудно защо се опитват от талавизора да вменяват, че имало връзка между кулагин и интелигентност и налагат образа на гея-интелектуалец. Между гей и интелигентност НЯМА връзка. Има, ако мъжът наистина е гей и като човек е интелигентен. Но ако е наистина такъв - с ненормални хромозоми и хормони, а не гей- интересчия, които са 99 процента. Не са обратни, но имат финансов и тщеславен нтерес да са такива. Хау.

Ти да не би да си нормален и не извратен.... Като отричаш хомосексуалните( не одобрявам) си ок Обаче отричаш брака, за предбрачния и противоестествено секс си за, аборт за, сменяне на партньорки да,против осиновяване,срещу правителството, агресор,критик, алчен и прочее...и Кулагин действително е интелигентен (не го познавам лично). На моменти прекалява,но иначе смел и доста спокоен...и право куме в очи

Ти верно си тиква. Таман сте един за друг с кулагин, "интелигентни" по еднакъв начин. Толкова си и разбрал какво отричам или защитавам. Много ми дреме на мен дали някой е гей или не. Но ми дреме кой какъв човек е. Така по- добре ли достигам нивото ти с обяснение? По-елементарно не мога да се изразя. Ако и тази идея не разбираш, грешката не е в мен :)

Ти да не би да си нормален и не извратен.... Като отричаш хомосексуалните( не одобрявам) си ок Обаче отричаш брака, за предбрачния и противоестествено секс си за, аборт за, сменяне на партньорки да,против осиновяване,срещу правителството, агресор,критик, алчен и прочее...и Кулагин действително е интелигентен (не го познавам лично). На моменти прекалява,но иначе смел и доста спокоен...и право куме в очи

Ама Кулагин си има жена. Женска жена. Човекът е артист и това е сценичният му образ. Голям идиот е!

Престоя на Яна е определен още при подписването на договора, няма никакви лични проблеми, всичко е сценарий.

Сега очакваме циганинът-мутра-чалгар Петко и мутрата-сводник Ванко 1 да ги обявят за национални герои и един от тях да спечели ВИП брадърА.

Остава да дойде Коцето и да им донесе пудра за нос... Тогава ще бъде такъв живот...

Добре де, как един играч излиза наполовина?Ако са един играч и вътре, и вън са един.Те да не са някаква зелена еуглена и да се делят надлъжно и всеки да става отделен играч.

Дано не съм права,но не съм сигурна дали детето има про

Лем. Не разбирам защо влезнаха. Нищо не им липсва.

Акъл

Според мен това е предтекст, който не е добре на гърба на едно детенце. Ако имаше проблем явил се в момента съм сигурен че и двамата щяха да си тръгнат, впрочем защо ли са тук, пари на Петко не му липсват. Ако е нещо, което са знаели и с предстоящо лечение, защо са влезли. Постановка от всякъде. А на изпроводяк Петко й каза няколко пъти "нали знаеш", което пък води след себе си мисълта, че е подготвил постановка на игра в къщата, незнам от какъв характер, но не е излючено да е свързано и с жена вътре. Ще видим.

И защо сте сигурни че пари не му липсват след като от години се знае че всеки влиза за пари и се пазари до дупка за тях без да се пазари че ще го правят на маймун... Всичко е скалъпена простотия за бавноразвиващи се индивиди..