След като в продължение на година господстваше култа към фигурите, като на Пипа Мидълтън, щастието отново се усмихна на Дженифър Лопес. Да не забравяме, че според слуховете, нейното четирибуквие е застраховано за цели 27 милиона долара. Днес на червения килим царуват такива знаменитости като певицата Риана, реалити звездата Ким Кардашиян, актрисите Кристина Хендрикс и Кели Брук.

Пищните дупета отново са на мода: апетитни с прасковена форма. Неотдавнашно изследване на учени от Оксфордския университет установи, че натрупването на мазнини на ханша, а не по корема, съдейства за намаляването на холестерина с ниска плътност и повишава нивата на холестерина с висока плътност, който е необходим за обмяната на вещества и усвояването на жизненоважните витамини: А, Е, Д.

Специалистите съветват жените, които искат да притежават апетитни форми, да се хранят правилно. Дамите трябва да консумират белтъчини при всяко ядене. Храни, богати на тези вещества, са риба, яйца, ядки, червено месо в умерени количества. Ако дамата все пак не успее да приведе своите форми в съответствие с модните днес тенденции, тя не трябва да се отчайва. В САЩ се продава специално долно бельо и панталони със силиконови импланти, което се превърна в хит.