Сензационната новина съобщи първо английският таблоид “Сън“, а след това и светският сайт X17. Най-тиражното издание на Острова прилага като доказателство и видеозапис. На него се вижда, че по време на изпълнението на песента Holiday мегазвездата почти пада, но е подхваната от един от нейните танцьори. “Сън“ твърди, че на пръв поглед случката не е нищо особено, но след няколко секунди видът на певицата бил ужасяващ. След това тя напуска сцената, докато върви Spanish Lesson и зад кулисите отново пада. Екипът й светкавично е реагирал и най-близкостоящите се притичат на помощ.

“Мадж бе наистина разтревожена зад сцената. Тя трябваше да стои седнала за по-дълго време от обичайното, което взимаше за почивки между песните. Но след замайването на Holiday тя отказа да прекрати шоуто или да направи пауза. Причината за инцидента бе, че тя е преуморена от дългото турне. Тя е анемична. Веднага я посъветваха да отмени двете си дати в Израел, но нейният инат, а и организаторите попречиха на това решение. Мадона реши да пее и там, и едва тогава да си вземе почивка“, е цитиран в “Сън“ очевидец от екипа.
Изданието припомня, че Мадона вече е на 51 години, които й се отразяват, макар на новия клип Celebration това да не личало по никакъв начин. И е зададен въпросът дали скоро тя няма да слезе от сцената.

От българска страна никой не се нае с коментар на сензационната новина. Организаторите на концерта - “София мюзик ентърпрайзис“, бяха ангажирани с изпълнението на всички изисквания и буквално нямаха достъп до Мадона. На Националния стадион тя през цялото време е била обградена от хора от нейния многочислен екип. Не са известни и никакви коментари, които тя е направила по повод концерта. Веднага след неговия край Мадона се качи на личния си самолет и напусна България.
ВИЖТЕ ВИДЕО >>
Вижте снимки на Мадона