Носителката на "Оскар" Ана Пакуин се появи с бастун, с който се придвижваше по червения килим на премиерата на новия си филм A Bit Of Light в Ню Йорк.

Оказа се, че актрисата води двегодишна битка с мистериозно заболяване.

41-годишната Пакуин, която беше придружена от съпругът й и бивш колега от сериала "Истинска кръв" Стивън Мойър, се завърна в светлината на прожекторите след дълга публична изолация.

Измина почти година и половина от последното й появяване на червения килим през октомври 2022 г., а рядко забелязваната звезда за последен път бе снимана публично през 2019 г.

По време на събитието Ана призна, че последните две години са били "трудни" за нея, споменавайки за здравословни проблеми, които са повлияли на нейната мобилност и са допринесли за говорни затруднения.

"Не беше лесно", каза тя. Това изглежда е първият път, когато Пакуин публично разкрива, че се бори със здравословни проблеми. Въпреки това нейни близки са оптимисти, че тя напълно ще се възстанови от болестта.

Въпреки трудностите, през които преминава в личен план, тя позира с увереност до съпруга си и ясно показа, че няма да се предава и да се отчайва.