Доли Партън разкри, че от десетилетия спи с грим на лицето - в случай, че "изникне нещо спешно".

В книгата си "Behind The Seams: My Life In Rhinestones", тя споделя, че този навик е започнал през 80-те години, пише "Daily Mail". "Когато пристигнах в Лос Анджелис през 80-те, започнах да спя с грим, отчасти заради земетресенията. Освен това смятах, че няма начин да изляза на улицата без грим, защото можеше да има камери! Трябваше да бъда подготвена винаги", разказва.

Въпреки че спи с грим, холивудската звезда признава, че на сутринта се старае да почисти добре лицето си, преди да нанесе нов. "Няма значение кога почиствате лицето си, стига да го почиствате веднъж дневно. След като се събудя, слагам наново грим и съм готова да започна деня". По нейни думи това важи и когато е в дома си в Тенеси. "Не искам да лягам до Карл и да изглеждам като негова кака", казва. Карл Томас Дийн е съпругът й, за когото се омъжва през 1966 г.

Иначе за нездравословния навик Доли споделя пред сп. "People", че единствено би се жертвала да излезе без грим на улицата, само ако я изнасят на носилка или ако мъжът й е болен, и го откарват в спешното отделение. Също така: "Ако ме арестуват за нещо не искам снимката ми да изглежда като на някои от звездите, които съм виждала", добавя. 

Доли Партън е популярна в САЩ с множеството си участия в музикални организации и певчески талант. С кариерата си, датираща от 1956 г., певицата има 25 песни, достигнали първо място в класацията за кънтри музика на "Billboard", което е рекорд за жена изпълнител. Тя има и 44 албума в "Тор 10" на кънтри класациите - рекорд за всеки един артист. Може и да се похвали със 110 направени песни през цялата си кариера. Освен това Партън е продала повече от 100 милиона плочи по целия свят, което я прави една от най-продаваните изпълнителки за всички времена.

Снимка: Getty Images

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО