Вече e 7-и декември, коледните празници безмилостно наближават и може би вече започва да ви притеснява фактът, че не сте избрали подаръците за мъжете, които ви заобикалят. Това е една съвсем нелека задача за дамите, които често чуват: "Всичко си имам!", "Нямам нужда от нищо." или пък вече са осъзнали, че любимите им мъже могат да се зарадват на нещо много специфично, което ще им е трудно да осигурят.

Добрата новина е, че ние, от Dir.bg, заедно със Сердика Център, имаме няколко свежи предложения, с които не само да излезете от ситуацията, а дори да изненадате приятно и сме сигурни сме, че ще получите комплименти за чудесния избор.

Специалните ни предложения за днешния 7 декември са:

Да започнем с брадата, която напоследък се превърна в отличителен белег на всеки модерен мъж. Комплектът за поддръжка на брада от The Body Shop е много функционален, а освен това и стилен. В красива кутия ще откриете кърпа, ножичка, помада и разбира се гребенче, защото както гласи една българска поговорка: "Който си има брада, си има и гребенче".

За добре оформеното лицево окосмяване са необходими и хубави инструменти. Независимо дали любимите ви мъже и вие сте почитатели на голямата брада, тридневния небрежен вариант, или обичате да експериментирате с формата, е добре да имат под ръка нещо компактно и многофункционално, което да ги спаси във всяка ситуация - независимо дали бързат за важна среща или са получили порив да променят нещо във външния си вид. За целта може да изберете тример Braun MGK 3060 + Gillette от Technopolis.

Преминаваме и към любителите на гладкото бръснене. В днешно време много мъже прибягват до пяната за бръснене, като директно налагат, без да ползват четка. Но хубавата четка има своите предимства и всеки мъж би ги оценил по достойнство. Мек и здрав косъм и една естетична дръжка могат да създадат невероятен комфорт на всеки. The Body Shop има какво да предложи в този сегмент.

Отново там можете да откриете и удобен несесер за баня. Може да ви се струва скучно, но всъщност това е един много практичен подарък. И докато жените притежават десетки несесери и какви ли не чантички, с мъжете не е точно така. Този подарък може незабавно да влезе в употреба за всеки, който често се отправя на служебни пътувания, отскача до близкия фитнес или държи да си вземе душ още на работното място след тежък ден.

И като споменахме тежък ден идва време и за детоксикиращи шампоан Yves Rocher за 5,90 лв. Свеж и практичен подарък, с който ще покажете, че мислите за всичко - не само за добрия външен вид, а и за добрия тонус на тялото. И тъй като мръсният въздух е основна тема напоследък, този продукт ще помогне на любимите ви хора да се освободят от негативите на градския живот и да се отпуснат.

За целта е много полезно да притежават и чудесен халат PNG, с който да обвият и да релаксират след вечерния душ, преди да поседнат на дивана с книга в ръка, или пък в хладните утрини, в които след освежаващия душ се втурват по ежедневните задачи.

За тези, които предпочитат да правят всичко бързо, предлагаме комплект кърпи отново от PNG, които са практичен подарък и за цялото семейство, независимо дали ще бъдат ползвани у дома или за след спортни занимания, меката и попиваща материя ще се хареса на всеки, защото най-много мразим, когато кърпите не попиват.

Комфортът обикновено е в малките неща и всеки е изпитвал онова неприятно усещане, когато няма къде да си оставиш нещата и си казваш: "Да имаше една малка закачалка..." Dream Kitchen са се погрижили да предложат забавна и стилна закачалка Umbra Buddy под формата на катерещо се или висящо човече. Тя е супер изчистена и стилна, но едновременно с това е и функционална.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg u Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи.

И да - даже ще се забавлявате. От Коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките. До кътовете за опаковане на подаръците и стигнем до консиержите, които ще бъдат на ваше разположение, за да ви упътват или да ви носят покупките

Photocredit: Serdika Center