Четвъртата интерактивна книга от поредица "вълшебни" на Светла Иванова не е за деца, а за техните родители. Книгата се появява в момент, в който всички имаме нужда от помощ да разтоварим натрупаното от локдауна и изолацията напрежение. С "Вълшебна книга" ще имате достъп до 18 медитации и работните листове към тях, с които ще се погрижите за себе си.

"Тази self-help книга (б.а. книга за самопомощ) ще ви даде повече опит, с който да се справяте с обичайното състояние на ума - вечно търсещо, съмняващо се, претенциозно и напрягащо ви понякога. Ще ви даде повод да бъдете по-честни със себе си.

Да бъдете по-чисти и да се осланяте повече на любовта. Да водите по-смислен диалог със себе си, който ще ви помогне да се опознавате, и да станете най-доброто от вас, за да можете да го предавате нататък.", споделя певицата и йога инструктор.

Снимка: Личен архив

Авторските медитации са включени с QR кодове в книгата и са вдъхновени от препоръчаните добродетели от Свами Шивананда, с които да вървим по духовната пътека и самоусъвършенстване. В нея ще си говорим и за още едно ценно качество - самодисциплината. Книга-дневник (с моливче, с което да си пишете подарък), с която ще постигнете прогрес и развитие.

Темата в нея е Dolce far niente или "сладко-нищо-неправене", като тук фразата се използва, за да ни помогне да намерим време за себе си. Как точно да използвате книгата Светла разказа на представянето й през ZOOM, откъдето вече над половин година провежда йога практиките си.

За "Вълшебна книга" Светлозар Желев (автор на "За бавното живеене и насладата от живота") споделя:

"Това е книга, която има смисъл да си подарите винаги, но най-вече на себе си. Изборът е ваш - да пропуснете много, или да си причините наслада и удоволствие, докато се учите да живеете бавно и качествено. Оставям ви в ръцете на правилния водач."

Научете повече от сайта на Светла Иванова - www.svetlaivanova.com