Вчера, малко след 12 на обяд плеймейтката роди красавицата Никол. „Прекрасна е, много й се радвам. И най-важното е, че и двете сме здрави. Първо, не знаех как ще протекат нещата, но всичко е перфектно”, каза щастливата майка пред електронното издание lifestyle.bg. Момиченцето отсега показва мерки, с който скоро ще конкурира майка си пред обективите на модните фотографи - 3,500  килограма и 50 см високо. Идеята за името е на таткото Валери. Той настоял дъщеричката му да носи първата буква на съпругата му.  

Раждането е било неочаквано. Николета планирала бебето за 6 април. Снощи обаче се е почувствала зле. След прегледа се оказало, че времето за раждане е дошло преждевременно.

В момента Валери Божинов е в Лече. Той е резерва в мача с "Чезена" от италианската Серия А. Нападателят е научил радостната новина по телефона и е обещал да излети към България веднага след последния съдийски сигнал на стадион "Виа дел Маре".

Сякаш предчувствайки по-ранното раждане, Николета Божинова обзаведе детската стая за дъщеря си в бяло и пясъчно. „Не исках да бъде традиционно розова за момиченце, а държах да е стилна и изчистена и затова заложих на тези цветове”, сподели преди седмици пред сп. LOVE style бъдещата майка.

Бременната Николета Божинова на парти >>
Вижте снимки на Валери и Ники >>