Бразилската красавица разказа в интервю, че малко след началото на връзката им разбира, че бившата приятелка на Брейди е бременна.

Вижте снимки на семейството >>

"Това беше голямо предизвикателство, защото си мислих, че аз съм жената до този мъж. Всичко вървеше страхотно, когато това се случи и просто не знаех какво да направя. Питах се дали трябва просто да избягам", спомня си моделът, пише БГНЕС.

35-годишната красавица обаче решила да остане с Брейди. В крайна сметка двамата се женят през 2009 г. и стават родители на две деца - Бенджамин и Вивиан Лейк.

Жизел опроверга, че с Том са пред развод. Тя коментира, че в отношенията между хората има възходи и падения, но проблемите винаги са засилвали връзката им с Том, вместо да я разрушават.

Бюндхен дори запазила приятелски отношения с бившата приятелка на съпруга си и обича да се вижда и да говори със сина му Джон от актрисата Бриджит Мойнахан.

През лятото медии писаха, че бившата бавачка в семейството на Бен Афлек и Дженифър Гарнър - Кристин, е изострила отношенията между Жизел и Том. Появи се снимка на бавачката, на която тя носи пръстените на футболиста. Фотосът бе направен по време на полет за Лас Вегас с частен самолет. В него пътували Кристин, Том и Бен.

Жизел Бюндхен се оттегли от модния подиум тази година. Причината бе, че иска да се посвети на семейството си. Пред дни книга в ограничен тираж с най-хубавите й снимки като модел бе разпродадена през първия ден от появата й на пазара.