Известният готвач и телевизионен водещ коментира, че не може да свикне колко малки са бебетата и че ръчичката на момченцето е колкото палеца му. Фотосът умили феновете на Оливър и те го засипаха с коментари колко е сладък сина му.

Вижте снимки на бебето >>

Все още не е ясно как се казва петото дете на Джейми и съпругата му - дизайнерката на детско облекло Джулс Оливър (41). То се роди на 8 август с тегло 3,62 килограма или около 15 пакетчета масло по 250 грама, както шеговито изчисли гордият татко.

Джейми и Джулс са заедно от 1993 година, женят се през 2000 г. Семейство Оливър имат още три момичета и един син на възраст между 5 и 14 години. Те прибягват до ин витро, за да се сдобият с първата си дъщеря, 14-годишната Попи Хъни. Останалите им деца - 12-годишната Дейзи Бу, 6-годишната Петъл Блосъм и 5-годишният Бъди Беър, са заченати по естествен път.

"Това ще е последното. Иначе ще започне да става смешно. Не го очаквахме. Не мога да повярвам, че го казвам, но и другите от семейството бяха шокирани", коментира преди раждането на петото си дете кулинарът.