Чаровницата има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е в български и международни продукции.

Вижте снимки на Диана >>

Филмът с нейно участие "Death Race 4: Beyond Anarchy" на режисьора Дон Майкъл Пол е завършен и ще излезе догодина. През 2018-а предстои да я гледаме и в "Писма от Антарктика" на Станислав Дончев.

През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга "Влад". Година по-късно излезе и нейната "История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа". Има и няколко успешни самостоятелни изложби с портрети.

В "Откраднат живот" Диана Димитрова облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите, пишат от "Блиц".

Феновете проследиха старта на една гореща и вълнуваща връзка между на пръв поглед студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

„Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специлалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков“, разкриват от екипа на сериала.