Малко след официалния старт на новата учебна година, Явор Янакиев, когото всички познаваме като рапъра 100 кила, вече може да се похвали с диплома за завършено средно образование. Изпълнителят е споделил ключов кадър в своя Инстаграм профил, на който ясно се вижда ценният за него документ.

Вижте снимки >>

В сторито си в Инстаграм Янакиев казва, че е горд с получената си диплома за средно образование и призовава повече хора да се върнат в училище, за да завършат.

Снимка: Официален профил в Instagram

Килата се завърна в училище през 2017 г. Още преди това рапърът бе споделил за това си намерение, тъй като преди години не е успял да завърши образованието си. Той няколко пъти повтарял десети клас, но тогава му било много трудно, тъй като се налагало да работи и да се грижи за по-малкия си брат.

След като показа дипломата си, много от последователите на 100 кила в социалната мрежа го поздравиха за постижението, но най-силно се откроява шеговитият коментар на неговия колега Wosh MC, който е написал:

"Браво, момче! Сега можеш да станеш рапър, ако искаш."

Преди месеци рапърът бе споделил и кадри, на които пробва костюми за бала си, но за съжаление епидемиологичната обстановка в страната и в целия свят не позволиха традиционното провеждане на баловете за зрелостниците тази година.

Снимка: Официален профил в Instagram

Въпреки това Килата е категоричен, че 2020-а е била успешна за него, тъй като в коментара към снимката на дипломата си е заявил категорично:

"Благодаря 2020!"