Биляна Лазарова, която преди 3 години си тръгна от конкурса "Miss International Teen Princess", провел се в Тайланд, с короната за най-красива тийнейджърка в света, вчера стана майка за първи път. Блондинката, изявяваща се също така като певица и актриса, даде живот на момченце.

Хубавата новина сподели самата тя, публикувайки снимка на новородения си син в своята лична Инстаграм страница.

Вижте кадъра >>

"Добре дошъл на този свят, мой малък Ангеле!", гласи посланието към кадъра, разкриващо името на детето.

На изображението, събрало над 20 хил. харесвания, звездата от уеб сериала "Следвай ме" и риалити предаването "TopQueen" е прикрила по-голямата част от лицето на бебето, използвайки огромно сърце. Зрителят може да види единствено устните и брадичката на рожбата ѝ.

Лазарова обяви, че чака първия си наследник през февруари т.г., когато пусна в социалната мрежа красива фотография от екзотичния курортен град Пунта Кана, намиращ се в Доминиканската република. Тогава двамата с годеника ѝ Ачо позираха пред обектива, застанали на дървен мост сред живописната природа, засвидетелствайки любовта си с нежна целувка. Освен един прекрасен миг от почивката им, снимката разкри на почитателите на Биляна и друго - а именно наедрялото ѝ коремче.

"1+1=3", написа тя.

Биляна и Ачо

Снимка: Официален профил в Instagram

Лазарова и нейният любим, за когото се знае малко, тъй като страни от медийното пространство, се сгодиха през месец ноември 2019 г. За предложението се разбра отново от Инстаграм акаунта на момичето, в който тя качи кадър, показващ пръстена със скъпоценен камък, стоящ на безимения ѝ пръст.

"Диамантите са вечни, както и нашата връзка", са думите, които съпроводиха публикацията ѝ.

В Деня на детето, 1-ви юни т.г., 4 дни преди Ачо, който е завършил УНСС и е голям привърженик на спорта, да отпразнува своя рожден ден, двамата организираха тържество в столично заведение, на което разкриха на своите близки и приятели пола на бебето, което очакват. Събитието премина с тематична декорация в златно, която се състоеше от безброй балони и мечета.

За първи път името на Биляна стана популярно у нас през 2014 г. с участието ѝ в "Големите надежди", в което журито (Любо Киров, Веселин Маринов и Дивна) имаше за задача да издири децата с най-голям певчески талант в България. Предаването беше спряно след първия си сезон, а победител в него бе Кристиана Асенова.