Хю Джакман отпразнува важен момент от връзката си със съпругата си Дебора-Лий Фърнес по най-сладкия начин.

Звездата от "Върколакът" сподели в социалните мрежи снимка, на която е прегърнал Фърнес, на красив осветен градски фон. 54-годишният Джакман изрази огромна благодарност към съпругата си. 

"Обичам те, Деб. Днес се навършват 27 години от сватбата ни. 27 ГОДИНИ!!! Обичам те толкова много", пише той. "Заедно създадохме прекрасно семейство. И живот. Твоят смях, твоят дух, щедрост, хумор, дързост, смелост и лоялност са невероятен дар за мен." Прочувственото изявление на Джакман завършва с думите: "Обичам те с цялото си сърце."

Феновете също се включиха в коментарите, като поздравиха двойката.

"27 години!!! Поздравления за вас двамата. Какво невероятно постижение за всяка семейна двойка", написа един от тях в Инстаграм.

Друг пък аплодира способността на двойката да се държи здраво, въпреки че и двамата са актьори в светлината на прожекторите. "Невероятно за повечето. Невероятно за всеки, който участва в холивудските глупости. Само напред. Имайте невероятна годишнина", написа потребителят.

Джакман и Фърнес се запознават на снимачната площадка по време на снимките на австралийското телевизионно шоу "Корели" през 1995 г. След около година срещи те си казват "да" на церемония през април 1996 г. край Мелбърн, Австралия. Двойката има две деца - син на име Оскар, който сега е на 22 години, и дъщеря Ава, на 17 години, пише Parade.