50 Cent поиска и той да получава сутиени от фенки!

Всяка, която желае да посети негов концерт в близко бъдеще, може да му хвърли сутиен на сцената, за да се почувства специален, както самият той казва. Във видеоклип в Инстаграм, рапърът, изпълнил песента, която и днес се пуска по нощните клубове "In Da Club", изрази своята "завист", която изпитва към Дрейк - или по-специално към количеството сутиени, които получава на турнетата си.

Докато е зад кулисите на един от последните концерти от турнето си "The Final Lap", Фифти бе заснет как шеговито моли екипа си "да се отнасят с него, сякаш е Дрейк" и се опитва да измисли как да накара фенките си да хвърлят бельо по него. "На Дрейк му хвърлят сутиени. А аз какво получавам? Можеш ли да ми доведеш няколко негови фенки? Трябва да се почувствам специален", обърна се към персонала си рапърът. "Имам нужда да се отнасят с мен, сякаш съм Дрейк. Той получава сутиени всяка вечер! Аз получавах само в началото на кариерата си."

В момента Дрейк е на турнето "It's All a Blur" с рапърът 21 Savage, а концертите станаха популярни заради количеството бельо, хвърлено по него на сцената. По-рано този месец в Монреал, изпълнителят се пошегува, заявявайки, че явно шоуто, което прави не е достатъчно добро, щом не са хвърляли сутиени по сцената. "Искам да уточня, че преди да изпея следващото си парче, никоя не е мятала сутиени и съм дълбоко разочарован. Само да не започнете да хвърляте телефони и други предмети", предупреди.

Оттогава насам мятането им се превърна в традиция на концертите му, информира "People".