Предизвикателства за висшата лига - как може да се "самозабавляват" артистите 5 поредни дни вкъщи. Няма грижи, защото точно това чакаме!

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват дните и нощите добре със себе си. Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в ежедневието им, в разберат повече за техните навици и да се докоснат до емоциите им.

Следващият ни домакин е актьорът Христо Терзиев.

Бил е рокер, обирджия гей, пънкар тревоман, агент от "Вътрешна сигурност", румънец-фотограф и евреин, който живее в Австро-Унгария... и какво ли още не. Рецептата за всичките му превъплъщения е една - собствената му емоционалност.

Познат от малкия екран с редица телевизионни предавания - от "Яко" до "Секс Игри-Ах", Христо Терзиев е един от най-обещаващите млади актьори на сцената на Народния театър.

Дипломното му представление "Мостът", режисирано от професор Стефан Данаилов, и с участието на преподавателя в НАТФИЗ Сава Драгунчев, беше искано от "Сатиричния театър" и "Театър зад канала", но в крайна сметка надпреварата спечели... Народният.

Ако трябва да го сравняват с някой от големите любовници, предпочита да е с Казанова, защото е креативен, авантюрист и уважава жените. Разсейвайки всякакви съмнения, че разговорът умишлено се усуква все около пустата му любов, актьорът бърза да подчертае, че не е влюбен и не иска да се влюбва.

Даже е убеден, че си е самодостатъчен.

Не може да си представите къде откриваме Христо Терзиев, проверявайки как се справя в различното настояще. Вижте във видеото!