Предизвикателствата в социалните мрежи продължават с пълна сила, а Нина Добрев не само с радост се включи към масовата провокация, която вече месец властва в интернет пространството, но и отправи своя към последователите си в Инстаграм. Актрисата с български корени призова по интересен начин почитателите си да се усмихват повече през днешния ден.

Преди броени часове брюнетка качи в профила си архивна снимка от времето, когато е била на не повече от 4-5 години. Нейното малко "Аз", което е на път да събере 1 милион харесвания, очарова почитателите ѝ, които изписаха хиляди комплименти под формата на коментари.

Вижте снимки >>

На изображението малката Нина е облечена в бяла блуза с яка тип "поло", а дължината на косата ѝ стига до раменете и има бретон. Всъщност, само преди няколко години звездата от "Дневниците на вампира" имаше абсолютно същата прическа, която очевидно е израз на носталгията ѝ по детството.

Оказва се обаче, че хубавицата с големи изразителни очи е демонстрирала актьорските си заложби още от ранна възраст, без да подозира, че житейският ѝ път ще я отведе пред обектива на камерата.

"Знам, че в момента времената са трудни. Някъде прочетох, че усмивката освобождава "невропептиди". Това са невротрансмитерите, които ни карат да изпитваме щастие - допамин, ендорфини и серотонин, които се отделят в тялото ни, карайки ни да се чувстваме добре. Затова нека днес всички се усмихнем. Не се притеснявайте дори да е неискрено... Ето, че аз го направих в детската градина, но това не попречи на майка ми все пак да постави снимката в рамка", гласят думите ѝ към кадъра.

В момента Добрев е изолирана в дома си и често качва фотографии, с които разкрива как точно уплътнява свободното си време. Тя шеговито сподели, че се е вманиачила по миенето на ръцете си, което вече граничи с обсесивно-компулсивно разстройство.

Освен това наскоро тя сподели секси снимки, на които стои върху трапезната маса в жилището си, облечена с къса черна рокля и дълги чорапи с дантелен завършек в тон. По-късно обаче се показа в небрежен вид - четейки книга по пижама в леглото си.

Нина обаче не крие, че страда за родителите си, които са далеч от нея. Като история в сайта тя пусна кадър с майка си, за която пише, че и липсва.