Марк Синклеър Винсънт, по-известен като Вин Дизел, е една от онези знаменитости, на които човек просто няма как да не харесва, а след като разбере, че в живота си актьора всъщност е пълна противоположност на коравите образи, които пресъздава на голям екран, симпатиите му дори нарастват още повече. Да, макар и привидно да не изглежда така във филмите, звездата от "Бързи и яростни" има изключително благ характер и голямо сърце. Той е страхотен баща и партньор на половинката си, обича почитателите си, които смята за свое второ семейство, а от профилите му в социалните мрежи струи оптимистична нагласа.

И тъй като по-рано през този месец артистът навърши 54 г., сега в негова чест искаме да ви запознаем с онази негова страна, която сякаш остава скрита от светлините на прожекторите.

Той е страхотен баща

Снимка: Официален профил в Instagram

Дизел не показва споделя много от личния си живот в мрежата, но в редките случаи, когато го стори, публикациите му са изпълнени с истинска любов. Всеки, видял ги, веднага може да заключи, че той човек, който би сторил всичко за близките си. Той и Палома Хименес имат общо три деца - Хания, Винсент и Полин, които са целият му свят. В свои интервюта Вин неведнъж е казвал, че всеки ден намира поводи да се гордее с тях.

Снимка: Официален профил в Instagram

Той е всеотдаен партньор

Вин и Палома Хименес

Снимка: Getty Images

Актьорът се запозна с любимата си през 2007 г., а оттогава насам чувствата им сякаш стават все по-силни и те са готови да преминат през всяко изпитание, изпречило се на пътя им, заедно. Хората, които ги познават, казват, че връзката им е наистина специална. За това свидетелстват и думите на самия Дизел, който винаги говори с плам за Палома.

"Тя е моето всичко! И до ден днешен съм напълно безмълвен пред нея. Тя е толкова зашеметяващо красива не само отвън, но и отвътре. Обичам я! Тя е моята скала, моята опора. Идеалната жена и майка", каза неотдавна в свое интервю екранният Доминик Торето.

Външният му вид заблуждава, защото по природа той е мекушав

Вин и Нина Добрев

Снимка: Официален профил в Instagram

Независимо от начина, по който изглежда, близките му казват, че притежава голямо сърце, а усмивката почти никога не слиза от лицето му. Освен това екшън героят неведнъж е определял почитателите си като свое второ семейство, към което изпитва безкрайна обич и признателност. В акаунтите му в социалната мрежа могат да бъдат видени множество рисунки с неговия образ, създадени от негови фенове, които той споделя във виртуалното пространство с благодарност, без да се замисли. В тази връзка, неговата непринуденост е едно от многото качества, спечелили му толкова много почитатели.

В края на деня той все още е едно от "лошите момчета" на Холивуд

Снимка: Официален профил в Instagram

Вин може да е мил и чистосърдечен, но въпреки това няма как да отречем, че ролите на лошото момче във филмите му пасват повече идеално. Не напразно той винаги играе типичния силен алфа мъжкар, надарен със силна воля, помагаща му да постига целите си, чието единствено слабо място са хората, на които държи.

Той е безкористен човек

Вин и Пол Уокър

Снимка: Getty Images

Много пъти Дизел е заставал зад благородни каузи, извършвайки благотворителна дейност. Преди няколко години обедини сили с Коди Уокър - брат на покойния актьор Пол Уокър, за да събере над 100 хил. долара за организацията с нестопанска цел "Reach Out WorldWide", основана от Пол, която и до днес помага на хора по целия свят, изправени пред тежките последствия от природните бедствия.

Той не е просто талантлив актьор

Снимка: Официален профил в Instagram

Вин е познат предимно с работата си пред камера, но той е многостранно развит артист. Като млад е бил доста добър брейк танцьор, а в интернет все още могат да се намерят видео клипове, доказващи уменията му. Но талантът му не свършва тук, защото Дизел е и доста приличен певец, надарен с интересен и разпознаваем тембър на гласа.

Снимка: Официален профил в Instagram